viernes, 22 de septiembre de 2017

El Hospital Niño Jesús elabora la 'Guía práctica de primeros auxilios para padres'

Els accidents són la principal causa de mort dels nens. Saber què fer en una situació d'urgència i fer-ho correctament pot salvar-los la vida. D'aquí la utilitat de la 'Guia práctica de primeros auxilios para padres' presentada a l'Hospital Niño Jesús. Elaborada pels doctors Joan Casado i Raquel Jiménez, aquesta guia conté vídeos i missatges molt visuals que ajuden a resoldre els dubtes de manera eficaç i senzilla.

 La 'Guia práctica de primeros auxilios para padres' no només aporta una ajuda vital en casos d'emergència i altres situacions més freqüents en què es poden trobar els nens, com traumatismes, convulsions, hemorràgies, asfíxies, dificultats respiratòries ..., també aconsella què fer en situacions que són més quotidianes però que generen gran ansietat i preocupació en els pares, com febre alta, diarrees, vòmits o sagnat nasal.

Com ha explicat el doctor Casado, un dels autors de la guia, saber què fer davant d'una situació d'urgència i fer-ho correctament és tan important com saber el que no cal fer. Moltes persones es queden paralitzades davant d'aquestes situacions i altres es precipiten actuant incorrectament.

Anar a la GUIA