martes, 17 de noviembre de 2015

NOVA XERRADA PER A MARES I PARES D'ADOLESCENTS 18 novembre


El Centre per a Famílies amb Fills i Filles Adolescents (c. Sant Antoni M. Claret, 64-78) acull 5 tallers gratuïts adreçats a pares, mares i altres familiars d'adolescents d'entre 12 i 20 anys que cerquin orientació o assessorament i vulguin saber més sobre les preocupacions adolescents, els riscos i dificultats dels seus fills/es, i adquirir noves eines que els ajudin en la seva educació.

Els tallers estan organitzats per la Fundació PRESME (Pro Educació i Salut Mental) i l' Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, i compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, i el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta iniciativa s'ofereix la possibilitat d'informar-se i de poder compartir experiències i plantejar dubtes o dificultats amb l'acompanyament de professionals de la salut mental, psicòlegs i psiquiatres, especialitzats en diverses temàtiques relacionades amb l'adolescència.

Es parlarà de l'etapa de l'adolescència en general, dels canvis que genera en la dinàmica de les famílies i de qüestions que solen ser motiu de dubtes i d'inquietud: la sexualitat, la comunicació, les transgressions i els comportaments de risc, i l'orientació i acompanyament en l'elecció d'estudis.

Tots els tallers tindran lloc de 18.15 a 20 h.

 Per a més informació, cliqueu a l'enllaç: TALLERS PER A PARES AMB FILLS ADOLESCENTS