lunes, 14 de octubre de 2013

Cicle de conferències i tallers de salut infantil i juvenil per a pares i educadors

sant joan de deu 4Des de fa quatre anys, l’Hospital Sant Joan de Déu organitza un Programa d’Educació Sanitària en Pediatria per a pares, tutors,escoles, etc. La correcta informació als pares, professors i cuidadors en general ha de repercutir positivament en el coneixement de les malalties i alteracions del comportament dels nens i en la seva millor cura i tractament, així com en una òptima relació entre els professionals sanitaris,els professors i les famílies. Els ponents que imparteixen les xerrades i els tallers són professionals de reconegut prestigi de l’Hospital Sant Joan de Déu: pediatres, psicòlegs experts en pediatria, professionals del servei d'urgències, assistents socials i especialistes pediàtrics.

  • Les xerrades són gratuïtes i tenen lloc a l’Auditori de l’Hospital (Esplugues), o a l'Auditori del CAPI Barcelona Esquerra (carrer Numància 9-13, Barcelona), preferentment el darrer dijous de cada mes en horari de tarda, de 19:00 a 20:00 hores. Consulteu els detalls de cada conferència.



  • Els tallers tenen lloc a l’Edifici Docent de l’Hospital Sant Joan de Déu (c/ Santa Rosa, 39-57, Esplugues) de 09:30 a 13:00 hores. Tenen un preu de 25€ per persona o de 35€ per parella.


Tant per les xerrades com pels tallers de primers auxilis cal confirmar l’assistència, trucant de dilluns a divendres de 9 a 13 h. al telèfon 93 253 21 30 o enviant un correu electrònic a l’adreça aula@hsjdbcn.org Clicant en l'enllaç de sota trobareu el calendari provisional del cicle de conferències i tallers previstos pel curs 2013-2014, sota la coordinació del Dr. Jordi Pou 

Cicle de conferències i tallers