lunes, 10 de diciembre de 2012

Artistes catalans dediquen una cançó als infants de l’Hospital Sant Joan de Déu

esperançaDiversos artistes del panorama musical català han participat en la cançó “L’esperança és el regal”, un projecte de caire solidari, els beneficis del qual es destinaran a l’Hospital Sant Joan de Déu.

L’Hospital Sant Joan de Déu necessita del suport de la societat per tirar endavant projectes de recerca, innovació, divulgació, cooperació, així com programes no assistencials que no reben finançament públic. Entre aquests es troben els pallassos d’hospital, els músics, els voluntaris, els tallers d’art o les intervencions assistides amb gossos, entre d’altres. Es tracta d’activitats que fan que l’estada dels infants a l’Hospital sigui el més agradable possible.

La cançó “L’esperança és el regal” s’editarà, juntament amb el videoclip, en un DVD que es vendrà als punts de venda habituals amb un preu de 3€ des de principis de desembre. Els beneficis es destinaran a finançar els projectes de l’Hospital.

Festa a l’Hospital

L’Hospital Sant Joan de Déu organitzarà com cada any l’esdeveniment de l’encesa de llums de l’arbre de Nadal, que dóna el tret de sortida dels actes de celebració del Nadal amb els pacients i les famílies. Aquest any, artistes, infants, famílies i professionals interpretaran la cançó “L’esperança és el regal”. Serà el proper 12/12/12 a partir de les 17 hores a l’entrada principal.

A més, el vídeo de la cançó serà la felicitació de Nadal que l’Hospital enviarà a tots els seus amics aquest any.

Us proporcionem l'enllaç :

http://www.youtube.com/watch?v=jjC6ySVpH6k