martes, 6 de marzo de 2012

GUIA D'ORIENTACIÓ EDUCATIVA PER A PARES I PROFESSORS

Com aconseguir estudiar més i millor en menys temps, quines són les claus de la salut emocional de nens i adolescents o què poden fer pares i professors per sentir “que lluiten des del mateix bàndol” són alguns dels temes que aborden a la Guía de Orientación educativa. Cien claves para padres y profesores de Ana Torres Jack.

Aquest manual neix com a resultat d'una selecció de cent articles publicats per la psicòloga i orientadora educativa Ana Torres Jack durant els últims deu anys a "La Voz de la Escuela", el suplement educatiu del diari La Voz de Galicia. El seu objectiu és servir de recurs als centres educatius, sobre tot a nivell de tutories, i apropar a pares i mares a tots aquells temes relacionats amb l'orientació personal, escolar i professional de nens i adolescents.

Tots els capítuls estan redactats de forma senzilla, didàctica i àgil, de tal manera que no només els experts en educació puguin trobar utilitat a aquesta informació.

Cada fitxa es presenta acompanyada d' una il·lustració en clau d'humor del dibuixant Kiko da Silva, amb un disseny atractiu i dinàmic.

Es pot descarregar de forma gratuïta en PDF a l' enllaç

http://www.prensaescuela.es/web/recursos/librosyguias.php